3/18/2015

13ο Ομαδικό - 27ο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών Μαθητριών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

























Ενημέρωση που λάβαμε από τους διοργανωτές και με χαρά δημοσιεύουμε:

Σας καλωσορίζουμε στο σχολικό ΑΤΟΜΙΚΟ πρωτάθλημα σκακιού 2015 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/3/2015 και σας παρακαλούμε να ενημερωθείτε για τα παρακάτω:

Οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο των αγώνων, από τις 7:30 έως τις 8:30 αυστηρά. Παρακαλούμε να μην έρχεστε καθυστερημένα γιατί καθυστερεί όλο το πρόγραμμα των αγώνων.  Όσοι έχουν κάνει ηλεκτρονική δήλωση και προσέλθουν για να εγγραφούν μετά τις 8:30 θα λάβουν μέρος στον δεύτερο γύρο.
Μετά το πέρας των εγγραφών θα υπάρξει 5λεπτη ενημέρωση των γονέων για την διοργάνωση.

Οι αγώνες είναι 7 γύρων και θα διαρκέσουν περίπου έως τις 14:30. Όλα τα παιδιά παίζουν και στους 7 γύρους.

Ο πρώτος γύρος θα ξεκινήσει περίπου στις 9:00.

Κάθε γύρος διαρκεί περίπου 30 λεπτά και απαιτούνται άλλα 10 για να καταχωρηθούν τα αποτελέσματα και να γίνουν οι κληρώσεις. Έναρξη γύρου δεν θα γίνεται πριν την παρέλευση 40 λεπτών από την έναρξη του προηγούμενου. Όλες οι τάξεις θα ξεκινούν την ίδια ώρα.

Για την έναρξη κάθε γύρου θα γίνονται ανακοινώσεις και οι μαθητές θα συγκεντρώνονται στο προαύλιο δίπλα στην παιδική χαρά. Μην συνωστίζεστε στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου.

Οι απονομές για όλες τις τάξεις θα γίνουν 10 λεπτά μετά το πέρας των αγώνων (περίπου στις 15:00) στον χώρο των αγώνων.

Στην αίθουσα των αγώνων επιτρέπεται μόνο η παραμονή των μαθητών και του προσωπικού των αγώνων (διαιτητές, ιατρός, διασώστες, φωτογράφος).

Η επίβλεψη των παιδιών εκτός της αίθουσας των αγώνων παραμένει στην ευθύνη των γονιών τους.

Το ξενοδοχείο Porto Rio χορηγεί δωρεάν τον χώρο των αγώνων και προσφέρει ειδικές τιμές τις ημέρες των αγώνων.  Διατηρείται του χώρους τους ξενοδοχείου καθαρούς.

Στους αγώνες θα συγκεντρωθούν πάνω από 1000 άτομα (μαθητές, γονείς και συνοδοί). Για να παρέχουμε στα παιδιά ένα όμορφο πλαίσιο αγώνων και οι αγώνες να διεξαχθούν ομαλά χρειαζόμαστε την συνεργασίας σας και την καλή σας διάθεση. Ευχαριστούμε προκαταβολικά και για τα δύο

Περισσότερες πληροφορίες στο www.essp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: