1/24/2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2016















Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα, κόψαμε και φέτος την πίτα του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας, στις αίθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, με τα παιδιά, τις οικογένειες τους και φίλους του σκακιού.
 Ανταλλάξαμε ευχές και όλοι μαζί τις στέλνουμε και σε σας.

























Φέτος είχαμε και αρκετές καινούργιες παρουσίες, γεγονός που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.
Την πίτα από το «Πολίτικο» που έγινε ανάρπαστη έκοψε η κα Μαρία Κουνάδη πρόεδρος Σχολικής επιτροπής Β/θμιας Δήμου Κεφαλονιάς και μέλος της ΚΕΔΗΚΕ, μαζί με τον πρόεδρο του  Συλλόγου μας.



















Μεγάλος τυχερός, ο Νίκος Μπαρλαμάς, ένα από τα νέα παιδιά, που βρήκε το φλουρί, ενώ οι Γιώργος Παπαδημητράτος, Δημήτρης Τζουγανάτος, και η Ροζάνα Άλπου - Αναλυτή , που συνέχισε την οικογενειακή παράδοση(!) κέρδισαν με κλήρωση τα δώρα που προσέφεραν  ο Σ.Σ.Κ., το κομμωτήριο Hair Prestige, Αν. Μεταξά 8,
και το κοσμηματοπωλείο Diamand του Φώτη Πετράτου (Λιθοστρώτου 18).

















Τους ευχαριστούμε και στέλνουμε πολλές ευχές σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας για υγεία και ευτυχία και ότι καλύτερο για τον καθένα μας, και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Θυμίζουμε στα μέλη ότι τα περιμένουμε  στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, στην τακτική , ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου,την Τετάρτη 27 – 1 – 2016  και ώρα 7.00 μ.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 – 1 - 2016    την ίδια ώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: