2/07/2020

Κοπή Πίτας 2020


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο 4Ο Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλονιάς. 

Ο χώρος γέμισε από τα παιδιά, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Ο πρόεδρος κος Πετράτος  Φώτης, μετά από μια σύντομη ομιλία ευχαρίστησε όλα τα μέλη άλλα κυρίως τα παιδιά του συλλόγου για την παρουσία τους και ευχήθηκε για μια καλή, δημιουργική και με υγεία χρονιά ! 

Το… «Ρουά Ματ» στην βασιλόπιτα έκανε ο μικρός αθλητής του συλλόγου Δημήτρης Τζουγανάτος, βρίσκοντας το φλουρί ! Στην κλήρωση των δώρων των χορηγών μας που ακολούθησε, τυχεροί αναδείχτηκαν: Ο τέως πρόεδρος και μέλος του συλλόγου μας κος Αποστολάτος Γεράσιμος, ο οποίος αποδείχτηκε διπλά τυχερός, αφού το όνομά  του βγήκε 2 φορές στην λοταρία. Οι τυχεροί των άλλων δύο δώρων ήταν τα μέλη μας κος Βαλλιανάτος Νικόλαος και κος Μινέτος Χρήστος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς μας, αλλά και όλους τους φορείς για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωση μας. Η προσφορά όλων ήταν πολύ σημαντική για εμάς και η αναφορά τους γίνεται  με τυχαία σειρά: 

  • Το κατάστημα οπτικών «ΗΔΥ  ΙΔΕΙΝ» της κας Βαρθολομάτου Μαρίνας. 
  • Το κατάστημα είδη δώρων «SWAROVSKI», της οικογένειας Γεωργίας & Αναστάσιου  Παγουλάτου. 
  • Τα καταστήματα ειδών φωτογραφίας  «FOTOGRAPHY», του κου Βασίλη Λουκάτου.
  • Την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΑ  Ε.Ε.», για την ευγενική χορηγία τους σε χυμούς, νερά, αναψυκτικά.
  • Το κατάστημα ένδυσης & υπόδησης  «ΜΙΝΕΤΟΣ», του κου Χρήστου Μινέτου (δώρο).           
  • Τα περίπτερα « KIOSK»,  των αδελφών κ.κ. Σπύρου & Βαγγέλη Λουκάκη, για την  ευγενική χορηγία  τους σε χυμούς, νερά, αναψυκτικά.
  • Την εταιρεία «ARGOSTOLI LAGOON  ACTIVITIES» του κου Σταύρου Πανέρη, για την χορηγία της Βασιλόπιτας.
  • Το κοσμηματοπωλείο «DIAMANT» του κου Φώτη Πετράτου (δώρο).
  • Την Σχολική Επιτροπή της «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» και ιδιαιτέρα την κα. Υβόννη Αλυσανδράτου, για την παραχώρηση της αίθουσας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου, τόσο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσή μας, όσο και για την τέλεση των μαθημάτων στα παιδιά του συλλόγου.
Με την λήξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, όπου έγινε ο αγωνιστικός & οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε. Συζητήθηκαν σκέψεις, προτάσεις και δράσεις για την χρονιά που έχουμε μπροστά μας με κυρίαρχο θέμα την εύρεση χώρου για την στέγαση αλλά και του αγώνες του συλλόγου. 

Καλή Χρονιά σε όλους!

Το Δ.Σ. Του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς

























Δεν υπάρχουν σχόλια: